Talk grupa

Sa više od 18 godina iskustva u online istraživanju tržišta, Talk Online se specijalizovao u kompletnoj usluzi digitalnog prikupljanja podataka, od pasivnog prikupljanja podataka kroz kolačiće ili pasivnih tehnologija merenja do terenskog rada, programiranja anketa i izveštavanja. Talk može dodatno izgraditi vašu istraživačku zajednicu među vašim klijentima.

Vodimo naša istraživanja i panele na 25 tržišta, sa fokusom na nemačko-govorne zemlje i zemlje centralne, istočne i jugoistočne Evrope. Naše sedište je u Beču sa filijalama u Lajpcigu, Cirihu, Pragu, Rigi, Sofiji i Atini.

Kompletna usluga digitalnog prikupljanja podataka i izveštavanja

Putem naših panela širom Evrope, sakupljamo digitalne, anonimne podatke kroz kompjuterizovane ankete. 400 atributa koje u proseku sakupimo od svakog člana panela omogućuju nam da predviđene ankete namenimo tačno traženoj ciljnoj grupi. Zahvaljujući našem jakom IT iskustvu, bili smo među prvima koji su implementirali prilagodljiv dizajn i interfejs za mobilne uređaje u svrhe popunjavanja anketa u pokretu na više uređaja, i na našoj aplikaciji.

Sakupljamo podatke o navikama/ponašanju kao što je korišćenje web stranica, korišćenje aplikacija, pretrage i lokacije kroz razne pasivne tehnologije merenja upućene posvećenim grupama panelista, koji su instalirali specijalne softverske aplikacije na svim njihovim uređajima. Takođe, koristimo tehnologiju praćenja putem kolačića kako bi merili upotrebu web stranica kao i izloženost reklamama.

Međunarodna perspektiva, lokalna ekspertiza

Kombinujemo međunarodnu perspektivu sa lokalnom ekspertizom. Svim našim panelima na lokalu upravljaju materni govornici koji poznaju kulturu i uslove na tržištu, te mogu uputiti na kulturnu osetljivost kao i prilagoditi nagrade lokalnom ukusu. Svi projekti i menadžment na terenu se obavljaju u kancelariji koja je najbliža klijentu. Ukoliko nemamo kancelariju u zemlji, upravljanje projektom se vrši iz Beča odakle se usmeravaju operacije i omogućava kontrola kvaliteta.

Članovi smo ESOMAR.

ESOMAR logo

Stupite u kontakt

Za uzorkovanje i upite o projektima, molimo pišite nam na email rfq@talkonlinepanel.com, uključujući vaše pune kontakt podatke kao i detalje vašeg zahteva. Naš tim će vam odgovoriti što je pre moguće.