Podesi sopstveni panel kroz Talk

Na osnovu dugog iskustva u nekoliko evropskih zemalja, Talk može brzo i efikasno pomoći da uspostavite panel za svrhe vaših internih istraživanja tržišta unutar vaše baze korisnika. Imajući ovakav pristup i kontakt sa vašim klijentima, dobijate ključne prednosti:

  • Smanjenje troškova istraživanja internog tržišta - možete sprovesti analizu posjetilaca, korisnika i druge analize bez spoljnih troškova za ispitanike. 
  • Smanjenje dosadnih on-site anketa - istražujete samo direktno među vašim kupcima.
  • Smanjenje anketa putem email-a ili CRM programa koji ne dozvoljavaju kvote.
  • Testiranje proizvoda za oglašavanje - na primjer studije o uticaju oglašavanja, u vašem panelu, na najlojalnije korisnike.  
  • Uključivanje varijabli specifičnih za vaš proizvod (npr. interesovanja, učestalost čitanja itd.) na osnovu intervjua koji mogu biti sprovedeni među različitim target grupama. 
  • Profilni podaci paneliste mogu biti iskorišćeni kako bi obogatili vaš sistem targetiranja. 

Ključna korist naše ponude je ta da ne ostavlja dodatni administrativni posao, je panel funkcioniše kao potpanel Talk zajednice.

Ovo znači da će višejezični Talk tim moći da se bavi svim aspektima postavke i menadžmenta panela: počevši od regrutacije, traženja nagrada, odgovaranja na pozive i email-ove panelista, sprovođenja zakonske obavjeze o privatnosti, praćenje aktivnosti i performansi panelista kako bi se spriječile prevare i ažuriranje baze podataka panelista na dnevnoj bazi kako bi se osigurao kvalitet. Ovo oslobađa vaš projektni tim da razmišlja o inovativnim načinima da koristi povratne informacije korisnika za dobrobit vašeg biznisa ili proizvoda.

Licenciranje softvera za upitnik

Talk je veoma ponosan na svoj alat za anketiranje koji je takođe na raspolaganju za licenciranje: to je snažan web softver za upitnike koji je razvijen za online istraživanje tržišta , i koji omogućava brzo, lako i prilagodljivo programiranje različitih tipova pitanja koja se sprovode online. Molimo stupite u kontakt putem rfq@talkonlinepanel.com radi demonstracije i cjenovnika.