Eșantionare la cele mai înalte standarde din industrie

Având în vedere nevoile tot mai specifice ale clienților noștri, recrutăm între 100 și 500 de respondenți pe zi în toate țările. Pentru a asigura calitatea eșantionului, folosim o varietate de surse, de la comunități on-line și portaluri de știri , la campanii Members get Members, campanii de social media și invitații după interviuri personale. Toți membrii au fost triple opt-in înregistrați și sunt considerați activi  în conformitate cu standardele ISO.

Experiența noastră îndelungată ne ajută să anticipăm ratele de răspuns și de finalizare și vă putem sfătui cu privire la obținerea celor mai bune rezultate posibile, adesea prin ajustarea grupului țintă, a temei sondajului, a lungimii sondajului, a proiectării sondajului și a sincronizării. Îmbunătățim în mod constant și actualizăm profilarea profundă a tuturor utilizatorilor, care cuprinde în prezent aproximativ 400 de atribute, de la demografice la obiceiuri, subiecte de viață și subiecte B2B.

Aceste date formează baza sistemului nostru de filtrare, care ne permite să realizăm sondaje prin selectarea respondenților în funcție de unul sau mai multe dintre aceste domenii, în funcție de nevoile specifice ale clientului.

Date personale

Asigurări

Electrice de us casnic

Ocuparea forței de muncă

Sănătate

Automotive

Educație

Telefonie mobilă

Alimente

Lifestyle

Internet

Băuturi

Gospodărie

Online shopping

Alcool

Copii

Media

Călătorii

Finanțe

Social Media

Hobby-uri și interese

Metode de plată

Electronice

Fumat

 

Eșantioane țintă pentru fiecare proiect

Cei peste 1.300.000 de membrii din 25 de țări din regiunea DACH, CEE și SEEU sunt selectați cu atenție pentru a oferi o imagine reprezentativă a populației online locale. Prin gestionarea complexă a panelurilor, asigurăm accesarea grupurilor țintă socio-demografice compuse, rare sau complexe, chiar și pentru dimensiuni mari ale eșantioanelor. Putem ajuta chiar și în cazurile în care nu aveți toate informațiile privind quota - cercetăm cu precizie datele conform cerințelor dumneavoastra și coordonăm proiectul îndeaproape cu dvs. pentru implementare.

Măsurare pasivă, etichetare, localizare-urmărire

Colectăm date comportamentale prin măsurare pasivă, folosind un panel de membrii dedicati, care au instalat software-ul de măsurare Talk Connect pe toate dispozitivele lor, astfel încât să putem urmări utilizarea lor atât în browsere, cât și în aplicații. Acest lucru ne permite să înțelegem:

 • Site-uri web vizitate (adrese URL, time stamp, durată)
 • Aplicații mobile folosite (time stamp, durată, categorie de aplicații)
 • Termenii de căutare (inclusiv time stamp, durată)
 • Motoarele de căutare utilizate

Ați putea utiliza măsurarea pasivă pentru a determina rezultatele cercetării care sunt pe deplin concentrate asupra obiectivului dvs. demografic. Ați putea, de exemplu:

 • Monitorizați termenii cautati online, de ex. femeile interesate de produsele ecologice
 • Monitorizați site-urile și aplicațiile de ex. toți comercianții de carți, cu raportări lunare sau trimestriale
 • Identificați și examinați clienții dvs. care vizitează și site-urile web ale concurenților

Calitate garantată

Ne asumăm intreaga responsabilitate pentru calitatea inalta a datelor și a profilului membriilor panelului și aplicăm zilnic cele mai stricte standarde prin managementul riguros al panelurilor. Profilarea profundă a bazei noastre de membrii vă asigură o selecție de grup țintă personalizată, în timp ce membrii noștri primesc numai sondaje care corespund profilului și intereselor acestora, ceea ce înseamnă că sunt mai motivați să participe și sunt mai puțin susceptibili de a fi excluși.

Cu toate acestea, aceasta nu garantează calitatea datelor. În special in cazul chestionarelor complexe, modul de exprimare, claritatea expresiilor și contextul local sunt esențiale pentru ca respondentul să înțeleagă întrebările și să ofere răspunsuri pertinente, echipa noastră multinațională vă va ajuta cu plăcere în proiectarea sau finalizarea chestionarului, astfel încât participanții să rămână angajați de la prima până la ultima întrebare.

Ca parte a procesului nostru de asigurare a calității, implementăm de asemenea:

 • Verificări automate ale datelor de profil (controale de similitudine / verificări IP și browser)
 • Actualizări continue ale datelor de profil
 • Verificarea timpului de finalizare și detectarea "vitezelor"
 • Verificarea datelor socio-demografice ("întrebări capcană" la începutul / sfârșitul chestionarelor)
 • Intrebări de control pe parcursul chestionarului
 • Confirmarea datelor cu caracter personal pentru primirea stimulentelor și validarea prin poștă sau telefon atunci când este necesar

În cazul în care un membru al grupului este clasificat ca "speedster", "fraudulos" sau nu e de încredere în vreun fel, acesta este pe lista neagră și este exclus din sondajele viitoare.

Cerere de ofertă

Pentru solicitări de proiecte, vă rugăm să completați formularul cu specificațiile solicitării dvs., iar echipa noastră va răspunde cât mai curând posibil cu o ofertă. De asemenea, puteți să trimiteți un e-mail la rfq@talkonlinepanel.com.