Grupul Talk

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul cercetării online a pieței, Talk Online este specializat în servicii complete de colectare și raportare a datelor digitale, de la colectarea datelor pasive prin cookie-uri sau tehnologii de contorizare pasivă până la lucrări pe teren, programarea chestionarelor, etichetare și raportare. Talk vă poate construi propria comunitate de cercetare în rândul bazei dvs. de clienți.

Coordonăm comunitățile noastre de cercetare și paneluri pe 25 de piețe, concentrându-ne pe țările vorbitoare de limbă germană și pe țările din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. Sediul nostru se află în Viena cu filiale în Leipzig, Zurich, Praga, Riga, Sofia și Atena.

Servicii complete de colectare și raportare a datelor digitale

Colectăm date digitale, anonime din sondajele asistate de calculator pe panelurile noastre din întreaga Europă. Cele 400 de atribute, în medie, pe care le colectăm de la fiecare membru al panelului  ne permite să pre-direcționăm sondajele pentru a ajunge exact la publicul țintă. Bazându-ne pe experiența noastră puternică în IT, am fost printre primii care au implementat interfețe receptive și mobile pentru prima dată pentru finalizarea sondajelor, a dispozitivelor încrucișate și a aplicației noastre native.

Colectăm date comportamentale, cum ar fi utilizarea site-ului web, utilizarea aplicațiilor, căutarea și localizarea datelor prin intermediul diferitelor tehnologii de măsurare pasive pe care le-am desfășurat la un grup dedicat de specialiști, care au instalat aplicații software speciale pe toate dispozitivele lor. Mai mult, lucrăm cu tehnologii de urmărire a modulelor cookie care măsoară utilizarea site-ului web, precum și expunerile campaniilor publicitare.

Perspective internaționale, expertiză locală

Combinăm o perspectivă internațională cu expertiza locală. Toate panelurile noastre sunt gestionate la nivel local de vorbitori nativi care cunosc condițiile culturale și de piață, astfel încât pot să consilieze cu privire la sensibilitățile culturale și să adapteze portofoliul de recompense la nevoile locale. Managementul de proiect și de teren se realizează, unde este disponibil, în biroul local cel mai apropiat de client. Dacă nu avem un birou în țară, managementul proiectelor se face central din Viena pentru a eficientiza operațiunile și pentru a permite un control consistent al calității.

Suntem membri ai ESOMAR.

ESOMAR logo

Intrați în legătură

Pentru eșantionare și solicitări de proiecte, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa rfq@talkonlinepanel.com, inclusiv detaliile complete de contact și specificațiile solicitării dumneavoastră. Echipa noastră vă va răspunde cât mai curând posibil cu o ofertă