Talk Online

S gotovo 20 godina iskustva u istraživanju tržišta online, Talk se specijalizirao za „sakupljanje digitalnih podataka s punom uslugom“ i nudi sveobuhvatne usluge za mrežne ankete i prikupljanje podataka o ponašanju. To uključuje praćenje kolačića i pasivno mjerenje, kao i geo-praćenje putem aplikacije Talk.

Talk Group vodi mrežne panele sa dosljednim profiliranjem u 25 zemalja sa 1,3 miliona aktivnih članova na njemačkom govornom području i u centralnoj, istočnoj i jugoistočnoj Evropi. Kompanija sa sjedištem u Beču ima dodatne urede u cijeloj Europi i zalaže se za visokokvalitetne podatke, izvanrednu stručnost u upravljanju panelima i potpuno poštovanje propisa o zaštiti podataka. Talk koristi najviše standarde u IT-u i upravljanju projektima, a certificiran je 2019. godine u skladu s ISO 20252.

Kompletna usluga digitalnog prikupljanja podataka i izveštavanja

Putem naših panela širom Evrope, sakupljamo digitalne, anonimne podatke kroz kompjuterizovane ankete. 400 atributa koje u proseku sakupimo od svakog člana panela omogućuju nam da predviđene ankete namenimo tačno traženoj ciljnoj grupi. Zahvaljujući našem jakom IT iskustvu, bili smo među prvima koji su implementirali prilagodljiv dizajn i interfejs za mobilne uređaje u svrhe popunjavanja anketa u pokretu na više uređaja, i na našoj aplikaciji.

Sakupljamo podatke o navikama/ponašanju kao što je korišćenje web stranica, korišćenje aplikacija, pretrage i lokacije kroz razne pasivne tehnologije merenja upućene posvećenim grupama panelista, koji su instalirali specijalne softverske aplikacije na svim njihovim uređajima. Takođe, koristimo tehnologiju praćenja putem kolačića kako bi merili upotrebu web stranica kao i izloženost reklamama.

Međunarodna perspektiva, lokalna ekspertiza

Kombinujemo međunarodnu perspektivu sa lokalnom ekspertizom. Svim našim panelima na lokalu upravljaju materni govornici koji poznaju kulturu i uslove na tržištu, te mogu uputiti na kulturnu osetljivost kao i prilagoditi nagrade lokalnom ukusu. Svi projekti i menadžment na terenu se obavljaju u kancelariji koja je najbliža klijentu. Ukoliko nemamo kancelariju u zemlji, upravljanje projektom se vrši iz Beča odakle se usmeravaju operacije i omogućava kontrola kvaliteta.

Članovi smo ESOMAR.

ESOMAR logo

Stupite u kontakt

Za uzorkovanje i upite o projektima, molimo pišite nam na email rfq@talkonlinepanel.com, uključujući vaše pune kontakt podatke kao i detalje vašeg zahteva. Naš tim će vam odgovoriti što je pre moguće.